Det auktoriserade maskinförsäljnings- och serviceföretaget i Södermanlands och Västmanlands län.

  Öppet mån-fre 7-17   |  016-48 14 60  |  kontakt@strengbohm.se

Det auktoriserade maskinförsäljnings- och serviceföretaget i Södermanlands och Västmanlands län.

VälkomnA på maskinvisning!

Fredag 8 april kl 10-17
Lördag 9 april kl 10-15

HITTA HIT 

Eneby 6
635 09 Eskilstuna

Från E20 sväng av vid trafikplats ÅRBY i riktning mot SUNDBYHOLM, åk 4,2 km och sväng vänster i fyrvägskorsningen i riktning mot TORSHÄLLA, fortsätt 2,5 km och sväng ner höger mot ENEBY, efter 100 m håll höger och fortsätt de sista 700 m – Framme!

Leverantörer till visning

Under visningdagarna finna nedanstående företag på plats.

Lundaman instruments

Lundaman Instrument är en av Sveriges främsta leverantörer av hjullastarvågar till lastmaskiner och truckar i över 30 år har vi erbjudit marknadens mest lättanvända produkter och troligtvis landets bästa service.

 

MOBA
Med mer än 40 års erfarenhet och ett gediget kunnande inom automationsteknik är MOBA ett väl etablerat namn inom maskinstyrning och grävsystem världen över.

POME
Är ett företag inom metallbranschen i Satakunta. Vi tillverkar högklassiga produkter som är slittåliga för professionella inom markarbete och fastighetsskötsel.
Vårt standardproduktsortiment är stort, och produkterna passar till de flesta modeller. Dessutom skräddarsyr vi produkter efter kundernas individuella behov.
Vi började tillverka skopor 1976. Nuförtiden tillverkar vi vikplogar, U-plogar, vikplogar med sidovingar, zoom-plogar med sidovingar samt tilläggsutrustning för schaktmaskiner som sandspridarskopor och snabbfästen. Dessutom tillverkar vi gripskopor och specialskopor för fabriks- och hamnanläggningar.

 

MTT
Är det självklara valet när du ska utrusta din maskin. Som specialister på kross- och sorteringsskopor hjälper vi dig att hitta rätt produkt för just ditt ändamål.
I sortimentet finns kross- och sorteringsskopor för både grävmaskiner och hjullastare från 1-45 ton, från varumärket SBS.
Vi erbjuder även ett brett sortiment av slittåliga produkter för professionella användare inom markarbete och fastighetsskötsel från den finska tillverkaren POME som har över 40 års erfarenhet i branschen.

 

AK väg och parkmaskiner
AK Väg & Parkmaskiner har decennium av erfarenhet i ryggen när det kommer till väg- & parkunderhåll.
Med fokus på produkter från Finska SERCO, förser AK delar av norden med högkvalitativ utrustning & reservdelar/support. Produkter för att förenkla skötsel & effektivisera arbetet kring vägar, fastigheter, i parker och andra utemiljöer.
AK Väg & Parkmaskiner arbetar både tillsammans med respekterade återförsäljare samt direkta kundkontakter.

 

Serco
Finska Serco som tillhandahåller ett brett sortiment av plogar, tallriksspridare, snöskopor och sopskopor med hög kvalitet och med kundens önskemål i fokus.

Sweeptech

 SweepTech AB startades 2004 av f.d. BEMAB-anställda och är ett innovativt industriföretag som konstruerar och tillverkar egna produkter för snöröjning och gaturenhållning. Vi jobbar för ”framkomliga vägar” och satsar mycket på produktutveckling och ofta sker det i nära samarbete med kunder och leverantörer.

 

Smartab

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier.

 

Nordea finance

Nordea Finance (före detta SG finans) erbjuder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster till privatkunder, företagskunder och samarbetspartners i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Genom att välja Nordea Finance får du tillgång till ett team av engagerade medarbetare som hjälper dig att ge dig rätt finansiella lösningar både för dig som privatperson och för dig som företag.

 

Grillfabriken

Grillfabriken är på plats med sin foodtruck och bjuder på all in BBQ och grill.

 

GOODIEBAG

Få en överraskningspåse när du kommer till oss. Fyll i ditt namn och e-postadress nedan så är den din.

1 + 1 =

KRAMER

Kramer står för fyrhjulsdrivna hjullastare, teleskoplastare och teleskoplastare med extrem manövrerbarhet, terrängförmåga och hög effektivitet.

Kramer utvecklar och bygger alltid sina maskiner enligt slutanvändares behov. Oavsett branscher är deras maskiner problemlösare för de mest varierade uppgifterna och utmaningarna.

TAKEUCHI

25% av Stockholmsmarknaden på grävmaskiner upp till 15 ton har valt dessa Japanska kvalitetsmaskiner av en anledning, det kan inte vara en slump!

Många uthyrningsföretag har valt att köra Takeuchi just tackvare sin driftsäkerhet, åtkomst till reservdelar, kostnadseffektivitet och att maskinerna levererar när det behövs.

WACKER NEUSON

Tysk ingenjörskonst och överdimensionerade komponenter lämnar ingen chaufför oberörd!

Wacker Neuson fortsätter att imponera med sin förarmiljö och styrka i hydraulik.

När man kliver in i hytten på en Wacker Neuson så slår de många konkurrenter på fingrarna. Det syns att man vill tillfredställa chauffören och göra det sa överskådligt och effektivt som möjligt.

LJUNGBY MASKIN

Ljungby Maskin tillverkar hjullastare i storleken 9 till 30 ton. Maskinerna kännetecknas av en vridstyv design med kraftfulla motorer, växellådor och drivaxlar, låg bränsleförbrukning, högt hydraulflöde, låg ljudnivå, liten svängradie, bra sikt, stor skopvinkel som hjälper till att bryta loss vid fastkörning och många andra tekniskt överlägsna lösningar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer