- MASKINER NÄR DE ÄR SOM BÄST -

Växlarvagnar och Containrar

 

BIGAB 7-10

7-10

En av BIGAB seriens storsäljare som är idealisk för dig med behov av en mindre vagn för lättare transporter i trängre, svårtillgängliga utrymmen. Stark, stadig men lätt och smidig är ord som kommit att bäst förknippas med BIGAB 7–10. Vagnens flexibilitet och styrka ger bl.a användaregrupper inom bostadsområden samt park- och kyrkogårdsförvaltningar den vagn de söker. Brett tillbehörsprogram finns.

page_13.jpg


- MASKINER NÄR DE ÄR SOM BÄST -
 

BIGAB 8-12

8-12

BIGAB 8–12 är med sina trettio år i produktion en riktig trotjänare. Modellen är lätt och smidig men med en kraftigare ram och en högre lastkapacitet än 7–10. BIGAB 8–12 har blivit en populär modell att använda efter hjulgrävmaskiner där man kräver en kraftig ram men inte på samma vis är i behov av att köra i högre hastighet. Rekommenderad hastighet max 40km/tim.

page_14.jpg


- MASKINER NÄR DE ÄR SOM BÄST -
 

BIGAB Schaktflak med kombiläm

1014

Schaktflak med kombiläm där baklämmen dels kan användas som en vanlig spridarläm (med utlösning från sidan) men också går att svänga åt sidan när man t.ex. ska lasta på en grävmaskin. Det perfekta flaket för den som vill ha ett prisvärt kombinationsflak som man dels kan lasta massor på, men också använda som maskinflak. Sidorna är raka mot bottenplåten för att det ska gå bra att lasta på bandgrävmaskiner.

page_15.jpg


- MASKINER NÄR DE ÄR SOM BÄST -